Slachtoffers valse meldingen bij AMK

  • karin38

    Ik ben op zoek naar slachtoffers (ouders, verzorgers en de kinderen) van valse meldingen bij het AMK.

    Mijn man en ik zijn zelf het slachtoffer geworden van twee van deze valse meldingen over onze zoon.

    De eerste keer gebeurde dit door een directeur en clusterdirecteur van de basisschool waar onze zoon toen op zat. Onze zoon werd behoorlijk gepest maar de heren deden daar in het geheel niets aan, ze ontkenden alles zelfs.

    Maar omdat wij dit niet accepteerden hebben ze maar een melding gedaan bij het AMK.

    Zonder enige reden en opgaaf waarom.

    Het AMK nam contact met ons op. Een gesprek op hun kantoor gehad. Daar kwam eigenlijk al de aap uit de mouw. Het AMK wist eigenlijk niet eens wat ze met deze onzinnige melding aanmoesten. Maar toch moeten ze onderzoek doen. Ze namen met huisarts, kinderarts en schoolarts contact op en deze steunden ons allemaal.

    Was dus een valse melding. Dossier gesloten en vernietigd.

    Einde van de zaak denk je.

    Je doet aangifte tegen de personen van de valse melding. Maar zonder enig resultaat, de politie wil in eerste instantie niet eens de aangifte aannemen. Je hebt zelfs een gesprek met een officier van justitie, maar zelfs deze man durft niets te doen tegen het openbaar onderwijs.

    Excuses van het AMK krijg je niet.

    Maar je gezin en je gezondheid hebben aardige zware klappen opgelopen.

    Dit alles speelde zich af in 2007.

    Ruim 5 maanden geleden krijgt je man een invalidenparkeerplaats voor je eigen voordeur.

    Dat zint de buren niet en die beginnen een pestcampagne. Je invalidenvoertuig dwars zetten.

    Je neemt contact op met de wijkagent, maar die kiest de kant van je pestende buren.

    Op een avond krijg je een jeugdagente aan de deur. Vrij dominant stelt zij zich op, stelt idiote en vreemde vragen over je kind. Ondervraagd zelfs de hele buurt over jou en je kind.

    Omdat deze dame haar zin niet krijgt schakeld ze het AMK in. Je kind schrikt zo erg van haar dominante gedrag dat hij heel erg begint te huilen en als de dood is door haar in een politie auto meegenomen te worden en de cel in moet.

    Je vlucht je huis uit met man en kind.

    Na ruim twee maanden in angst te hebben gezeten krijg je een gesprek met een maatschappelijk werkster van het AMK.

    De meldingen slaan echt nergens op. De eerste reactie van het AMK was al direct dat het pure burenpesterij was.

    En weer ga je door de molen heen van het AMK.

    Tussendoor krijg je te horen van het AMK dat er tussendoor een nieuwe melding binnen was gekomen.

    Die bestond weer uit pure larie en onzin.

    Na lange weken ongerust en veel stress te hebben doorgebracht krijg je het afsluitende dossier van het AMK.

    Veel dingen die je besproken hebt met hen zijn nergens meer te vinden en er staan een en al leugens in.

    Dingen die je gezegd hebt ontbreken of zijn in het geheel verdraaid.

    Wel wordt je gedwongen opvoedhulp te aanvaarden. Als je dat niet accepteerd dreigen ze naar de kinderechter te stappen en ondertoezicht te gaan doen.

    Met enorme tegenzin stem je dan maar in.

    Ondertussen is de gezondheid van je man door het pesten en treiteren en door de valse meldingen bij het AMK geheel aan het kapot gaan. Gaat je eigen gezondheid kapot en is je zoon geheel van streek door al dit gedonder.

    Wederom geen excuses van het AMK.

    En je buren gaan ondertussen door met het pesten en treiteren.

    Daarom ben ik op zoek naar mensen, ouders, verzorgers en ook de kinderen die hier de dupe van zijn, van valse meldingen bij het AMK en dan geheel kapot worden gemaakt.

    Samen staan we veel en veel; sterker. Kunnen we elkaar bij staan, helpen, een luisterend oor bieden aan elkaar en de hele ellende met elkaar delen.

    Steun heb ik al gezocht bij de politiek in Den Haag, er wordt binnenkort een eigen website door ons geopend met onze verhalen er op en natuurlijk ook de verhalen van anderen erop, eventueel anoniem.

    Wie sluit zich aan bij ons? Bij de Slachtoffers Valse Meldingen AMK.

    Mail me op kmorreau@gmail.com

    Samen staan we veel en veel sterker!!

    Karin Morreau

  • karin38

    Lieve mensen,

    Vanmorgen met onze zoon naar de kinderarts geweest, een hele lieve man die ons al kent sinds de geboorte van onze zoon. Want volgens de anonieme melders zou onze zoon te mager en te bleek zijn.

    Onze zoon heeft het goede gewicht, bijna 30 kilo en de juiste lengte, bijna 1,.30 lang.

    Helemaal niets aan de hand en de bleekheid komt omdat onze zoon roodachtig haar heeft en ook een iets blekere huid.

    Alle smeerlappen van valse melders en anonieme melders zitter er dus helemaal naast.

    Onze zoon is gezond, eet goed, heeft het juiste gewicht en de juiste lengte die bij zijn leeftijd hoort van 7 jaar ruim.

    Wij gaan dan ook andere zwaardere stappen ondernemen tegen het AMK en de anderen die verantwoordelijk zijn voor alle ellende van de afgelopen 5 maanden. Ze staan nu allemaal lekker voor schut.

    Maar er komt een dag dat ze zich allemaal zullen moeten verantwoorden.

    Karin

  • karin38

    Aangifte doen inzake laster tegen een leerplichtambtenaar.

    Volgende week ga ik aangifte doen wegens laster tegen een leerplichtambtenaar, die mijn goede naam te grabbel heeft gegooid tegenover het AMK.

    Dit op advies van een advocaat die ik vorige week geraadpleegd heb.

    Daarnaast hebben we op korte termijn een gesprek met een leidinggevende van een medewerkster van het AMK wegens de leugens die zij verteld heeft in een afsluitende brief. Wegens woorden die tijdens een gesprek met haar enige tijd geleden geheel verdraaid zijn door haar.

    En de site komt er op korte termijn aan.

    Ik heb ook de heren en dames politici in Den Haag gemaild, dit omdat ze nergens op reageren. Maar dat is bekend van hen.

    Wordt vervolgd dus.

    Met vriendelijke groet,

    Karin38

  • Moeder van 5

    Bericht verwijderd

  • karin38

    Vanmorgen aangifte gedaan tegen twee personen.

    Eerst tegen de leerplichtambtenaar die leugens en laster over ons en dan vooral over mij, loopt te vertellen.

    En de tweede aangifte is tegen een schooldirecteur van de vorige school van onze zoon.

    Gisteren hebben wj namelijk een kopie van het dossier van onze zoon gekregen van het AMK. Namelijk artikel 35 van de wet persoonsgegevens geeft aan dat je altijd als ouder het recht hebt om dit soort dossiers op te vragen en inzage te vragen.

    Samen met mijn man het hele dossier doorgelezen en tot onze grote schrik kwamen wij er achter dat het AMK contact met deze man had opgenomen.

    Zonder dat wij dit wisten en zonder dat wij hiervan door het AMK op de hoogte waren gesteld. Een leidinggevende van het AMK had namelijk haar mond voorbij lopen praten. Ze had tegen haar collega gezegd dat er in 2007 door deze man een melding was gemaakt bij het AMK.

    Aangezien het AMK de zaak ongegrond verklaarde is het dossier gesloten en door hen vernietigd.

    Toen onze zoon naar zijn nieuwe school ging, heeft de oude school zijn dossier volledig aan de nieuwe school overgedragen. Dat hoort zo.

    Maar wat wij dus niet wisten is dat de vorige school een kopie had gemaakt van het dossier van onze zoon en dit dus bewaard had.

    Toen het AMK contact met deze man opnam en dus schijnbaar aan hem verteld had dat er bij het AMK geen dossier meer bestond, bood de man spontaan aan het AMK dit verborgen dossier op te sturen naar hen toe.

    Dat had de man dus nooit zonder onze toestemming mogen doen. Ten eerste had hij nooit een kopie achter mogen houden en ten tweede had hij contact met ons op moeten nemen en tegen ons moeten zeggen dat hij dat op ging sturen.

    Hiermee is de man wettelijk dus behoorlijk de fout in gegaan.

    Ruim twee jaar geleden had ik al aangifte gedaan tegen deze man gedaan wegens laster. Maar aangezien het Openbaar Ministerie de zaak na 2,5 jaar geseponeerd had, ben ik na dit geval toch even contact op gaan nemen met het OM met de vraag dit dossier toch weer te openen.

    Maar dat kon helaas niet meer. Maar het OM raadde me wel aan opnieuw aangifte tegen deze man te doen aangezien hij wederom bezig is met het verspreiden van laster.

    Dat heb ik dus gedaan.

    Deze man kan het dus niet laten om oude koeien uit de sloot te houden.

    Ik heb natuurlijk eerst geprobeerd contact op te nemen met zijn baas, het bestuur, maar dat werd afgeketst.

    Ik heb ze wel op de hoogte gesteld dat de aangifte tegen deze man is gedaan.

    Je probeerd je leven weer op gang te krijgen, ook na de valse melding van ruim 2 jaar geleden, en dan gaat zo'n man weer oud zeer oprakelen. Maar ja, dat zijn we wel gewend van deze man.

    Zijn school staat niet voor niets al jaren onder curatele van de inspectie van het onderwijs.

  • nanida

    Hoi Karin,

    Ik heb het (bijna )zelfde als jij meegemaakt, alleen was de eerste keer door een “ hulpverlener” die ik heb vanwege borderline, die haar uren moest verantwoorden die ze zogenaamd bij mij was geweest. Er stond 6 man politie sterk om per direct mn jongens uit huis te halen, kinderen in paniek en wij zwaar beschadigd. Gelukkig niet gebeurt, alleen heb ik nu wel een OTS aan mn broek voor een jaar zodat ik niet de Omring, AMK of Jeugdzorg kan aanklagen, terwijl de ‘voogd’ niet eens weet wat ze hier komt doen, en dus alleen maar op dr reet koffie zit te drinken

    De tweede keer kwam ook door ‘leuke’ buren, maar dan niet om een invalideplaats maar de scootermobiel van mijn man. ‘Gelukkig’ hadden we toen al de OTS dus daar is niets mee gedaan. Ik ga nu maar verhuizen want anders heb ik straks door de buren een jaar OTS erbij.

    Hoop dat het AMK ooit in de toekomst gaan nadenken hoe ze met dit soort praktijken volledige gezinnen stukmaken en in volle zenuwen laten zitten, hoe ze je helemaal gek maken, dat je niet eens een papiertje op tafel durft te laten liggen.

    heel veel sterkte

    nanda

  • karin38

    Hallo Nanda.

    Inderdaad, wat jou is overkomen, is bijna hetzelfde wat ons is overkomen.

    Soms heb ik het idee dat je als invalide niet meer meetelt hier in Nederland.

    Want toen wij het eerste gesprek hadden bij het AMK viel die dame er over dat mijn man en ik op latere leeftijd nog een kind hebben gekregen.

    Mijn zwager, die bij dit gesprek aanwezig was, maaide direct het gras onder haar voeten door te zeggen dat hij ook niet meer zo jong is en ook nog jonge kinderen heeft. Ze wist direct niet meer wat ze moest zeggen hierop.

    Ook vanuit die bekende minister van Jeugd daar in Den Haag, mag je als je nog jonge kinderen hebt niet te oud zijn, niet in de WW of WAO zitten, niet invalide of kreupel zijn.

    Onze zogenaamde bezorgde buren doen nu poeslief, zeggen onderdanig gedag. Maar je aanspreken durven ze niet.

    We zeggen ze ook soms netjes gedag, maar dat gaat wel met enorm veel moeite. Niet dat we dit moeten doen, maar we doen het alleen maar om te laten zien dat het niet aan ons heeft gelegen. Maar we worden wel door sommige buren met de nek aangekeken.

    Ook wij denken er hard over om te gaan verhuizen, want je woont niet meer lekker in je eigen huis en je voelt je ook niet meer veilig.

    Ik begrijp precies hoe je je voelt.

    Heel veel sterkte ermee.

    Karin

  • moederv4

    hoi nanida

    Ook dit heb ik meegemaakt maar stuur je wel ff een pb omdat ik niet wil dat mss familie enz meeleest je weet maar nooit

    groetjes

  • nanida

    is goed nancy, je mag me altijd een pb sturen, ben er eindelijk achter hoe ik die lezen moet;)

    groetjes nan

  • karin38

    (voormalig) huisarts doet valse melding bij het AMK

    Tot onze grote schrik kregen we te horen dat onze (voormalige) huisarts eind september een valse melding heeft gedaan bij het AMK.

    Volgens haar ontrokken wij ons allen aan medische zorg. Ten eerste zou mijn man nooit in augustus naar het ziekenhuis zijn gegaan en ook niet opgenomen zijn. Maar mijn man heeft wel degelijk enige tijd in het ziekenhuis gelegen. Ten tweede zou ik onze zoon nooit aangemeld hebben voor een ADHD test,

    Maar deze dame heeft zelf de afspraak hiervoor gemaakt en niet wij en wij zijn er gewoon naar toe gegaan en onze zoon is wel degelijk hierop getest. We krijgen vandaag zelfs de uitslag van deze test.

    En deze instantie zegt ook heel duidelijk dat wij er zijn geweest en dat willen ze zelfs schriftelijk bevestigen.

    En ten derde zou ik spychische hulp geweigerd hebben en daar ook nooit naar toe zijn gegaan.

    Maar ik heb tot een tijd geleden wel degelijk hulp hebben gekregen op dat gebied.

    Dus drie leugens op een rij al.

    Wij allen zouden ons al jaren onttrekken aan medische hulp. Wederom een leugen, want wij zijn altijd naar haar toe gegaan als wij medische hulp nodig hebben.

    De meldingen naar het AMK waren dus vals en hebben totaal geen grond. Het AMK heeft dit dan ook direct naar de prullenbak verwezen omdat wij heel hard aan kunnen tonen dat wij dit alles wel degelijk gedaan hebben en ook gesteund worden hierin.

    Deze dame heeft dit gewoon uit pure pesterij gedaan omdat wij haar niet meer erkennen als huisarts en zij eind augustus uitspraken heeft gedaan tegen mijn man die veel te ver gingen. Zij erkende toen trouwens ook dat zij van de ziekte van mijn man geen enkel verstand heeft en hem dan ook niet kon helpen toen.

    En zij was ook hevig boos over het feit dat ik dingen had geregeld bij mijn man zijn behandelende specialist omdat zij veel te laat was hiermee. Als je iets aan haar vroeg om te doen, dan deed ze dit pas dagen en dagen later.

    En dat was dan veel te laat omdat mijn man deze dingen dezelfde of de volgende dag al nodig had.

    En ze was ook heel erg boos om het feit dat ik het gras onder haar voeten wegmaaide.

    Maar ik moest wel anders kreeg mijn man de hoogstnodige zorg in het geheel niet.

    We gaan dan ook van huisarts veranderen, maar het gezondheidscentrum weigert verder alle medewerking hierin.

    Onze voormalige huisarts is hierin ook veel te ver gegaan. Je doet dat niet als huisarts, valse meldingen doen en valse en onware informatie geven aan het AMK.

    We gaan dan ook een klacht indienen bij het Regionaal Tuchtcollege en bij de Inspectie van de Gezondheidzorg.